Met slechts een paar ingrediënten maak je heel gemakkelijk deze bliss balls. Het leuke van deze balletjes is dat je er veel verschillende variaties op kunt maken. Je kunt variëren met noten, gedroogd fruit, havermout en rozijnen. Daarnaast is het ook lekker om de balletjes door cacaopoeder, kokosrasp of sesamzaad te rollen.
Ingrediënten
- 150 gram dadels
- 100 gram ongezouten pinda’s
- 1 theelepel cacaopoeder
- 1 theelepel 100% pindakaas
Bereidingswijze
- Week de dadels 10 minuten in kokend water.
- Doe de dadels, cacaopoeder en de pindakaas in een keukenmachine en meng dit tot een plakkerige massa.
- Hak de pinda’s fijn.
- Schep het dadelmengsel in een kom en meng de pinda’s erdoor heen.
- Maak nu kleine balletjes van het mengsel en leg ze voor minimaal een uur in de koelkast om op te stijven.
Eet smakelijk!