Je Moet Niks®

Neem de regie over jouw leven weer in handen!

Je Moet Niks-leefstijlcursus

Neem de regie over jouw leven weer in handen!
Je moet meer bewegen, je moet gezonder eten, je moet meer ontspannen, je moet eerder naar bed…
In de Je Moet Niks-leefstijlcursus leggen we jou geen regels op.

Wil jij?

  • Je leefstijl structureel verbeteren
  • Meer grip op je gedrag en je gewoontes doorbreken
  • Je beter concentreren en met meer aandacht dingen doen
  • Bewuster genieten van de kleine dingen in het leven
  • Beter omgaan met lastige gevoelens en piekergedachten
  • Meer balans en rust creëren in je leven
  • Zelfsturing, zelfzorg en je zelfwaardering vergroten
  • Blijven doen wat je belangrijk vindt

Dan is de Je Moet Niks-leefstijlcursus voor jou!

We vertellen je niet wat je moet doen. We zoomen ook niet in op het negatieve, het verleden, de inhoud van je probleem en het ‘waarom’. We geloven zelfs niet dat verandering veel tijd kost, mits je je brein effectief traint. Daar beginnen we dus mee!

Jouw brein trainen is de sleutel voor mentale fitheid.

Waarom zou je die mentale fitheid willen trainen? Wanneer je mentaal fit bent, kan je beter omgaan met innerlijke en externe tegenslagen die op je pad komen. Je staat bewuster in het leven en handelt minder op de automatische piloot. Je leert te kiezen voor wat jij belangrijk vindt, ook wanneer het moeilijk wordt. Je ervaart meer zelfzorg, zelfregie en zelfwaardering. Mentale fitheid is een vaardigheid die je kan trainen. We leren je concrete levensvaardigheden aan waar je een leven lang iets aan hebt. Je gaat letterlijk je brein trainen.

Wat ga je leren?

  • Je gaat je opmerkzaamheid trainen waardoor je bewuster kiest
  • Je leert omgaan met ongemak en tegenslagen, zodat je op koers blijft
  • Je gaat verbinden met wat écht belangrijk is, zodat je gericht doelen kunt stellen
  • Je vergroot je zelfzorg, zelfsturing en zelfwaardering

Hoe werkt het?

Online training

Je Moet Niks start met het volgen van een online cursus, lekker in je eigen tijd. In deze cursus, bestaande uit zes modules, zet je op een positieve manier, met kleine stappen, verandering in gang. Je kan direct beginnen.

Vijf persoonlijke gesprekken

Zodra je klaar bent met de cursus starten de vijf gesprekken van één uur, die om de twee weken plaatsvinden. Dit kan online of bij ons op het spreekuur in Groningen. Tijdens deze vijf gesprekken krijg jij zes levensvaardigheden aangereikt die je direct kan inzetten in je eigen leven, gekoppeld aan jouw eigen verhaal. Je leert hoe jij op de lange termijn kan kiezen voor wat voor jou belangrijk is.

Jouw investering

Voor Je Moet Niks, inclusief online cursus en vijf sessies met mij als jouw Je Moet Niks-trainer, is jouw investering € 674,00

Het mooie van het trainen van vaardigheden is dat deze altijd van jou blijven. Je kan ze blijven inzetten in allerlei domeinen in je leven.

Dit programma is gebaseerd op inzichten uit Acceptance & Commitment Training, de positieve psychologie en de neuropsychologie. Je gaat je brein een beetje leren kennen en trainen!