Sportdiëtist Erica en Emmen

Hier vind je alle informatie over ons en het team van AVS diëtisten.

AVS diëtist en sportdiëtist Esther van der Zwaan heeft spreekuur in Erica, Drenthe. Het spreekuur is in het Sportmedisch Centrum Noord aan de Havenstraat 36 in Erica. Binnen het centrum werken we samen met fysiotherapeuten van het Sportmedisch Centrum.

Een juiste aanpak van je klachten zorgt ervoor dat je ook op langere termijn geholpen bent. De fysiotherapeuten kijken naar het totaalplaatje van een patiënt. Dit houdt in dat ze op zoek gaan naar de daadwerkelijke oorzaak van de klachten, en niet enkel de symptomen hiervan behandelen.

Esther van der Zwaan is diëtist en sportdiëtist en heeft als aanvullende specialisatie eetstoornissen bij sport.

Het spreekuur in Erica wordt vaak gecombineerd met het spreekuur op het Carmel college in Emmen. Het Carmelcollege Emmen is een topsport talentschool (TTS). Dat houdt in dat we leerlingen die op hoog niveau sporten, speciale faciliteiten en begeleiding mogen bieden. En daarmee is onze school de enige in de provincie Drenthe. Jonge topsporters kunnen naast hun sport, die zo belangrijk voor ze is, tegelijkertijd onderwijs op maat volgen. Denk bijvoorbeeld aan trainen onder schooltijd en de gemiste lessen op een later moment inhalen. Op het spreekuur Carmel college komen ook de spelers van de jeugdteams van FC Emmen. De juiste voeding op het juiste moment is belangrijk voor een voetballer in de groei.

Bij AVS houden we van lekker en gezond eten, koken zonder pakjes en zakjes volgens het Puur Gezond principe.

Je kunt een afspraak maken voor het spreekuur via de online agenda op de website.

Maak een afspraak en ervaar zelf de positieve effecten van een advies van een diëtist van AVS of verbeter je sportprestaties met een advies op maat van de sportdiëtist.

Maak een afspraak of bel naar 085 – 13 06 284 voor meer informatie.