Diëtist Aduard

Hier vind je alle informatie over ons en het team van AVS diëtisten.

In Aduard hebben we spreekuur bij de huisartsenpraktijk van dokter Wierda, aan de Burgemeester van Barneveldweg 23. Dit is in het gezondheidscentrum. In dit centrum vind je ook de fysiotherapiepraktijk Fysioplus, Certe, Jeugdgezondheidszorg (GGD) en de service apotheek Je kunt terecht op het spreekuur van Thess de Lange.

Diëtist Thess is een allround diëtist met specialisatie emotie eten en sport.

Thess is sportdiëtist. Een gezonde en gevarieerde voeding is van belang om je energiek en fit te voelen. Wanneer je intensief traint is een optimaal voedingspatroon extra belangrijk voor het leveren van een goede sportprestatie. Want de juiste voeding op het juiste moment draagt bij aan een beter uithoudingsvermogen en betere prestaties.
Maar wat is voor mij een optimaal voedingspatroon en wat heb ik als (top)sporter extra nodig? Heb ik tekorten? Wat kan ik doen om mijn prestaties te verbeteren? Kan ik lichamelijke klachten voorkomen en hoe krijg ik meer energie? Hoe kan ik meer uit mijn trainingen halen, langer trainen zonder die vermoeidheid of dip? Heb ik supplementen nodig? Hoeveel eiwitten moet ik gebruiken om spiermassa op te bouwen? Als specialist op het gebied van voeding in relatie tot sport beantwoord ik je vragen en maak ik een individueel voedingsplan op maat.

Bij AVS houden we van lekker en gezond eten, koken zonder pakjes en zakjes volgens het Puur Gezond principe.

Je kunt een afspraak maken via de online agenda op de website.

Maak een afspraak en ervaar zelf de positieve effecten van een advies van een diëtist van AVS of verbeter je sportprestaties met een advies op maat van de sportdiëtist.

Maak een afspraak of bel naar 085 – 13 06 284 voor meer informatie.