Diëtist Hoogezand

Hier vind je alle informatie over ons en het team van AVS diëtisten.

In het Medisch Centrum Hoogezand Sappemeer hebben Greetje Staal, Thess de Lange en Barbara van der Molen spreekuur.

Marissa is naast diëtist en sportdiëtist ook emotie-eten de baas specialist, tevens gespecialiseerd in FODMaP en begeleiding bij gastric bypass.

Ga je snoepen en snaaien om ‘lastige’ gevoelens te dempen? Dan is het nu tijd om te stoppen met lijnen en het emotie-eten stap voor stap aan te pakken. Het is honderden vrouwen al gelukt het emotie-eten onder controle te krijgen. Als Emotie-eten de baas specialist© laat Marissa jou onderzoeken waar jouw neiging tot emotie-eten vandaan komt. Je leert voelen dat je eigenlijk behoefte hebt aan een luisterend oor, troost of liefde.

Diëtist Greetje is gespecialiseerd in diabetes en ik kinderdiëtist. De kinderdiëtist richt zich binnen haar voedings- en dieetadvisering op zwangeren, zuigelingen, (jonge) kinderen en jongeren. De kinderdiëtist is in staat om een deskundig advies te geven over de problematiek van de voeding in relatie tot groei en metabole stoornissen of andere ziekten (het diagnostisch proces). Tevens is zij in staat om bij (dreigende) voedingsproblematiek doelmatig en doeltreffend te handelen en ouders/verzorgers te begeleiden (het behandelproces).

Diëtist Barbara is net als Marissa gespecialiseerd in emotie eten en FODMaP.

In Hoogezand kun je meedoen met de Beweegkuur. Een programma van twee jaar om af te vallen en fitter te worden. Thess en Greetje zijn leefstijlcoach en begeleiden je op weg naar een gezonde leefstijl.

Bij AVS houden we van lekker en gezond eten, koken zonder pakjes en zakjes volgens het Puur Gezond principe.

Je kunt een afspraak maken via de online agenda op de website.

Maak een afspraak en ervaar zelf de positieve effecten van een advies van een diëtist van AVS of verbeter je sportprestaties met een advies op maat van de sportdiëtist.

Maak een afspraak of bel naar 085 – 13 06 284 voor meer informatie.