Diëtist Leek

Hier vind je alle informatie over ons en het team van AVS diëtisten.

In Leek hebben we spreekuur bij de Huisartsengroepspraktijk aan de G Wilhelmlaan, Fysiotherapiepraktijk Oldenoert en het Sportcentrum Leek aan de Schelp. Je kunt terecht op de spreekuren van Greetje Staal en Leonie Lubbinge.

Diëtist Leonie is gespecialiseerd in allergie. Bij 50-90% van de mensen met hooikoorts ontstaan reacties op voeding. Dit wordt een kruisallergie genoemd. Een kruisallergie is een milde vorm van voedselallergie en uit zich vaak in tintelingen in de mond, zwelling van lip of keel na het eten van fruit, rauwe groente, pinda’s of noten. Leonie beoordeelt of je klachten passen bij een kruisallergie.
Indien dit het geval is kan zij je tips geven hoe met de kruisallergie om te gaan en op welke manier u de meeste voedingsmiddelen nog kunt blijven eten.

Diëtist Greetje is gespecialiseerd in diabetes en ik kinderdiëtist. De kinderdiëtist richt zich binnen haar voedings- en dieetadvisering op zwangeren, zuigelingen, (jonge) kinderen en jongeren. De kinderdiëtist is in staat om een deskundig advies te geven over de problematiek van de voeding in relatie tot groei en metabole stoornissen of andere ziekten (het diagnostisch proces). Tevens is zij in staat om bij (dreigende) voedingsproblematiek doelmatig en doeltreffend te handelen en ouders/verzorgers te begeleiden (het behandelproces).

In Leek kun je meedoen met de Beweegkuur. Een programma van twee jaar om af te vallen en fitter te worden.

Bij AVS houden we van lekker en gezond eten, koken zonder pakjes en zakjes volgens het Puur Gezond principe.

Je kunt een afspraak maken via de online agenda op de website.

Maak een afspraak en ervaar zelf de positieve effecten van een advies van een diëtist van AVS of verbeter je sportprestaties met een advies op maat van de sportdiëtist.

Maak een afspraak of bel naar 085 – 13 06 284 voor meer informatie.