Diëtist Loopsportcentrum Groningen

Hier vind je alle informatie over ons en het team van AVS diëtisten.

AVS diëtisten en sportdiëtisten Linda Swart en Esther van der Zwaan hebben spreekuur in Groningen. Het spreekuur is in het Loopsportcentrum Noord aan de Regattaweg 5 in Groningen. Binnen het loopsportcentrum werken we samen met fysiotherapeuten van Tasman fysiotherapie, de sportarts van Fanaticus Sports Medicine, een sportpsycholoog en Voetsuk podotherapie. Alle samenwerkende expertises onder één dak.

Het is ons doel om hardlopers, trailrunners, wandelaars of bare-foot runners zo goed mogelijk te ondersteunen. Binnen het loopsportcentrum zijn ook de winkel van Steenboksport, Jan Douma gevestigd, the Gym Lounge en evenementenorganisaties zoals Tocht om de Noord.

Binnen het centrum organiseren we cursussen en workshops, zoals bijvoorbeeld de cursus prikkelbare darmsyndroom.  Tijdens drie bijeenkomsten met de fysiotherapeut en diëtist leer je alles over je darmen, stress, ontspanning, oefeningen, voeding, FODMaP, probiotica en sport. Veel informatie en tips om je klachten als gevolg van PDS te verminderen.

Linda Swart is naast diëtist en sportdiëtist ook gespecialiseerd in coeliakie, diabetes en leefstijl. Linda is al jarenlang sportdiëtist bij FC Groningen. Esther van der Zwaan is diëtist en sportdiëtist en heeft als aanvullende specialisatie eetstoornissen bij sport.

Bij AVS houden we van lekker en gezond eten, koken zonder pakjes en zakjes volgens het Puur Gezond principe.

De spreekuren zijn op woensdag en vrijdag. Je kunt een afspraak maken via de online agenda op de website.

Maak een afspraak en ervaar zelf de positieve effecten van een advies van een diëtist van AVS of verbeter je sportprestaties met een advies op maat van de sportdiëtist.

Maak een afspraak of bel naar 085 – 13 06 284 voor meer informatie.