Diëtisten van AVS

Hier vind je meer informatie over het team van AVS diëtisten en de locaties waar we spreekuur houden

Het team van AVS

Het team van AVS bestaat uit 6 enthousiaste (sport)diëtisten. We zijn er voor iedereen die zijn sportprestaties wil verbeteren, gezonder wil leven of vanwege een medische reden een dieet of ander voedingspatroon nodig heeft.

Van jong tot oud, individueel of in een groep: je wordt professioneel en deskundig gecoacht en begeleid. We houden spreekuren op diverse locaties in Groningen, Friesland en Drenthe. Er is vast wel een locatie bij jou in de buurt.

Maak een afspraak en ervaar zelf de positieve effecten van een advies van een diëtist van AVS.

Wat mag je van de diëtisten van AVS verwachten

  • Een analyse van je huidige voedingspatroon

  • Een praktisch advies met heldere uitleg

  • Een voedingsplan op maat

  • Up to date kennis

  • Samen werken richting realistische doelen

  • Intensieve coaching en betrokkenheid

  • Duurzaam resultaat

Maak kennis met ons team

Het team van AVS bestaat uit 6 enthousiaste (sport)diëtisten/ leefstijlcoaches. We zijn er voor iedereen die zijn sportprestaties wil verbeteren, gezonder wil leven of vanwege een medische reden een dieet of ander voedingspatroon nodig heeft.

Linda Swart avs dietisten

Linda Swart

Specialisaties: sport, diabetes type 1, overgewicht, coeliakie, leefstijl, endometriose, PCOS, prikkelbare darm

“De meeste voldoening haal ik uit de resultaten van mijn cliënten die de positieve effecten ervaren van het aanpassen van het voedingspatroon. Een lager gewicht, betere concentratie, een nieuw PR,  meer energie, betere bloedglucosewaarden of minder klachten. Een gezond en aangepast voedingspatroon kan echt het verschil maken. Het veranderen van gewoontes en gedrag is niet altijd gemakkelijk. Graag kijk ik daarom samen met jou naar je doelen, de mogelijkheden, de keuzes die je maakt en de belemmeringen die je ervaart en motiveer ik je om haalbare stappen te zetten. Ik ben deskundig, enthousiast, ondernemend en hou van lekker en gezond eten. Mijn kennis en positieve eigenschappen zet ik graag in om jou weer een stap verder te helpen. Naast mijn specialisaties ben ik al vele jaren sportdiëtist bij FC Groningen en High Performance Partner TeamNL NOC*NSF”

Marissa Lindemulder avs dietisten

Marissa Lindemulder

Specialisaties: Emotie-eten de baas specialist, sport, begeleiding bariatrische chirurgie, FODMap beperkt dieet, leefstijl

“Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk voeding bij sport is. Ik vind het daarom ook leuk om sporters te begeleiden op het gebied van voeding, zodat ze optimaal kunnen presteren. Maar ook de cliënten die graag willen afvallen, hun bloedglucosewaarden of cholesterol willen verlagen of iets aan hun buikklachten willen doen geven mij de energie om uit te zoeken welke aanpak voor hen het beste werkt. Sinds 2019 ben ik Emotie-eten de baas specialist© .Als Emotie-eten de baas specialist© laat ik je onderzoeken waar jouw neiging tot emotie-eten vandaan komt. Je leert voelen dat je eigenlijk behoefte hebt aan een luisterend oor, troost of liefde. Een pak koekjes opeten vervult dit verlangen niet. Via een 7-stappen plan gaan we samen aan de slag, zodat jij je snoep- en snaaibuien definitief de baas kunt worden.”

Leonie Lubbinge avs dietisten

Leonie Lubbinge

Specialisaties: sport, oncologie, allergie, leefstijl

“Één van de mooiste aspecten aan diëtist zijn vind ik dat soms maar heel kleine aanpassingen nodig zijn om veel resultaat te behalen. Het is super wanneer cliënten voor een 2e keer bij je op gesprek komen en aangeven dat het goed gaat en dat het ook bijna geen moeite heeft gekost. Een ander mooi aspect voor mij persoonlijk is dat ik mijn passie voor sport ook nog eens in mijn werk kwijt kan. Ik vind het vooral leuk om jonge talenten te helpen de voeding te optimaliseren zodat ze alles uit zichzelf kunnen halen op weg naar het behalen van hun doelen.”

Thess de Lange avs dietisten

Thess de Lange

Specialisaties: leefstijl, voeding en medicatie, sport

“In 2019 ben ik afgestudeerd als diëtist. Als diëtist wil ik mijn kennis inzetten om anderen te helpen met het aannemen van een gezonde(re) leefstijl. Aan de hand van persoonlijke adviezen begeleid ik cliënten om stap voor stap hun doel te bereiken. Door te kijken naar het huidige gedrag kunnen we samen op zoek naar een passende aanpak. Het leuke van voeding is dat er veel gezondheidswinst mee valt te behalen en ook nog eens erg lekker is. Zelf sta ik graag in de keuken om nieuwe gerechten of baksels uit te proberen. Natuurlijk deel ik deze graag met je.”

Greetje Staal avs dietisten

Greetje Staal

Specialisaties: diabetes, kinderen, leefstijl, overgewicht, bariatrische chirurgie, sport

“Inmiddels werk ik al een aantal jaren met veel plezier als diëtist bij AVS. Ik vind het een uitdaging om samen met jou je voedingspatroon stapsgewijs te optimaliseren. Het is belangrijk dat we haalbare en reële doelen stellen. Met praktische adviezen werken we richting je doel. Iedereen is namelijk anders en uniek. Een van mijn specialisaties is diabetes. Het is fijn om te zien dat je met voedingsaanpassingen daarin zoveel winst kunt halen. Het verminderen van medicatie, het verlagen van bloedsuikers en daarmee het verlagen van het risico op complicaties. Dat maakt mijn werk boeiend en afwisselend. Als kinderdiëtist help ik je graag met al jouw vragen over de voeding van je opgroeiende kind. Ik geef je tips bij borst- of flesvoeding en denk graag mee hoe je je kind op een fijne manier een gezonde eter kunt laten zijn.”

Esther van der Zwaan avs dietisten

Esther van der Zwaan

Specialisaties: sport, leefstijl, begeleiding bariatrische chirurgie, prikkelbare darm, eetstoornissen

“Het leukste aan diëtist-zijn vind ik wanneer ik mensen kan helpen om door de bomen het bos weer te kunnen zien. Over voeding gaat veel informatie rond. Veel van deze informatie klopt niet of past niet speciaal bij jou. Om je te helpen een leefstijl aan te nemen die wel bij je past, die je vol kunt houden en waarbij je je ook goed voelt, vind ik echt heel mooi. Daarnaast vind ik het leuk om mijn passie voor sport mee te kunnen nemen in de begeleiding van jonge toptalenten en hun ouders. Samen zoeken we een naar een ideaal en passend eetpatroon.”

Maak een afspraak of bel naar 085 – 13 06 284 voor meer informatie.