Emotie eten de baas

Dat lukt jou ook!

Emotie-eten de baas, dat lukt jou ook!

Daar lig je dan, uitgeteld op de bank na een lange dag met maar één gedachte: ik moet zoet, chocola, NU!
Je gedachten dwalen af naar de voorraadkast, wat heb ik allemaal in huis? Oja, gisteren lekkere koeken meegenomen voor de visite, daar kan ik nu ook wel ééntje van nemen. Of die zak chips …..  Eenmaal de fout ingegaan en ben je nu niet meer te stoppen?
Dit soort snoep- en snaaibuien zijn funest voor je zelfvertrouwen en je gewicht. Wil jij het emotie-eten blijvend onder controle krijgen? Nooit meer op dieet? Dan help ik je graag in dit proces.

Emotie-eten verdwijnt niet vanzelf..

Als Emotie-eten de baas specialist© laat ik je onderzoeken waar jouw neiging tot emotie-eten vandaan komt. Je leert voelen dat je eigenlijk behoefte hebt aan een luisterend oor, troost of liefde. Een pak koekjes opeten vervult dit verlangen niet. Via een 7-stappen plan ervaar je hoe je je behoefte aan rust of waardering kunt bevredigen zonder naar troosteten te grijpen. Hiermee ben jij je snoep- en snaaibuien definitief de baas.

Herken jij jezelf als jojoër? Heb je al bewezen dat je goed kunt afvallen, maar kom je weer aan bij tegenslag, verdriet of stress? Dan is het tijd te stoppen met lijnen en het emotie-eten stap voor stap aan te pakken. Ook wanneer je jezelf niet als emotie-eter ziet, maar je wel met regelmaat te veel eet en snoep- en snaaibuien ervaart, neem dan contact op. Honderden vrouwen is het al gelukt het emotie-eten onder controle te krijgen. Dat lukt jou dus ook!

Wil jij graag:

–  Stap voor stap gezonder gaan leven? Omdat het gewoon heerlijk is om fit genoeg te zijn om te kunnen doen wat je graag doet!
–  Je meer bewust worden van je eetpatronen?
–  Het emotie-eten onder controle krijgen?
–  Een stimulans om dagelijks te bewegen, zodat je je energieker en sterker voelt?
–  Geleidelijk én blijvend gewicht verliezen, in plaats van snel afvallen en daarna weer aankomen met rente?

Dan is de Emotie-eten de baas aanpak passend voor jou.

Hoe kan ik je begeleiden:

–  Via een workshop Emotie-eten de baas
–  Via individuele begeleiding

3 maanden traject Emotie eten de baas

Inhoud pakket

GRATIS kennismaking: hierin bespreken we jouw hulpvraag, knelpunten en kijken we samen of dit pakket geschikt voor je is.

Indien je kiest voor het pakket teken je hiervoor een contract van 12 weken en ga je akkoord met de totale kosten van € 395,-. We bekijken samen welk deel door de verzekering wordt vergoed. Indien een deel buiten de verzekering valt, wordt het resterende bedrag middels een eenmalige machtiging/factuur in rekening gebracht.

5 vervolgafspraken: elke twee weken is er een vervolgafspraak van ± 45 minuten. Je voedings- en beweegdagboek komt aan bod, je stelt doelen per week op, we bespreken het emotie-eten, successen, tegenslagen en aandachtspunten voor de komende weken.

5 e-mailconsulten: daarin benoem je wat goed gaat, wat tegenvalt en verzamel je de vragen die je hebt. Via de mail reageer ik op jouw voortgang en vragen.

Tijdens het laatste consult evalueren we het traject en bespreken we hoe je na deze drie maanden verder wilt.

Investering: 395,- euro
Inclusief het boek “Liefde in plaats van chocola” van Fenna Janssen t.w.v. € 17,95.

Binnen AVS is Marisa Lindemulder de Emotie-eten de baas specialist© Zij heeft spreekuur op diverse locaties. Plan vandaag nog je eerste afspraak en wordt het emotie-eten de baas.

Doe de test

Wil jij weten of je vooral een emotie-eter bent of juist een verleidingseter? Of allebei?

Download de test en vul de 20 vragen in. De uitslag krijg je direct te zien.

Emotie-eter-of-Verleidingseter
Bekijk evenementen